Restoran

Hotel je sagrađen uz renomirani obiteljski restoran Taverna Sergio. Njegov je interijer u rustičnom stilu s kaminom koji datira iz davne 1700. godine i stropom sagrađenim u potpunosti od drva, koji stvara posebno ugodnu atmosferu.
Prema dvadesetogodišnjoj tradiciji i iskustvu, restoran spravlja autohtone istarske specijalitete: čuveni istarski pršut, ovčji i kozji sir, raznovrsne okrepljujuće maneštre, fritaje s pršutom i šparogama, tjestenine s nadaleko poznatim tartufom ili šugom od divljači ili pak domaćeg mesa, i napose, što valja posebno istaknuti, svakojakim ribljim specijalitetima od uvijek svježe, dnevno ulovljene divlje ribe (orade, brancini, zubaci, riboni, baraji, grdobine…), rakova (grancipori, jastozi, hlapovi…), mekušaca (lignje, sipe, hobotnice…) i školjaka (kamenice, pedoći, dondole, kapesante…). Tako raskošnoj i raznovrsnoj ponudi jela teško je odoljeti.

Restoran ima 40 sjedećih mjesta ispred njega je spomenuta, botanička terasa sa 60 sjedećih mjesta.

Prilikom sastavljanja vinske karte vodili smo računa o asortimanu i kvaliteti jela koja nudimo imajući stalno na umu da se jela i vina tijekom blagovanja trebaju nadopunjavati u mirisu i okusu, činiti cjelinu. Svako jelo koje nudimo pokušavamo sljubiti s jednim ili više vina ponuđenima u vinskoj karti.
Vinska karta sastavljena je na temelju poznavanja potreba, želja i navika gostiju, kao i geografskog porijekla vina koje, naravno, pretežito potječe iz istarskih vinogorja.

Galerija slika

U skladu s novom europskom regulativom, Hotel Makin je nadogradio politiku privatnosti i korištenja kolačića. Kolačiće upotrebljavamo kako bismo vam omogućili korištenje naše online usluge, što bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost naših web stranica, prikaz reklamnih sadržaja i ostale funkcionalnosti koje inače ne bismo mogli pružati. Daljnjim korištenjem naše web stranice, suglasni ste s korištenjem kolačića.
Više informacija Razumijem